Financieel advies kantoor
Locatie icoon

Hoofdkantoor

Vest 195, 3311 TV Dordrecht

Over ons

indfia_pand

Bij Indfia B.V. kunt u, als particulier of ondernemer, terecht voor professioneel advies op het gebied van al uw financiële zaken. Daarbij moet u denken aan advies over hypotheken, verzekeringen, kredieten, pensioenen, vermogensplanning, estateplanning en inkomensplanning, zelfs u belastingaangiftes kunt u hier laten doen.

Bij ons staat de klant centraal. Het team is persoonlijk betrokken, om op die manier een zo goed mogelijk advies voor iedere individuele situatie te kunnen verstrekken. Een betrouwbaar advies, waarvan u weet dat er niet alleen naar het heden wordt gekeken, maar ook gedacht wordt aan de toekomst. Tevens kan het team, door de persoonlijke betrokkenheid, tijdig en snel reageren bij wijzigingen in bijvoorbeeld de wetgeving of de fiscale regels.

Het team beschikt over de juiste kennis en ervaring, om u wensen en behoeften zo optimaal mogelijk te realiseren. Ook beschikken de adviseurs over een groot inlevingsvermogen, een hoge mate van creativiteit en een hoog analytisch vermogen. Hierdoor zijn zij in staat een passende oplossing te vinden voor alle situaties. Om de lange relaties met de klanten te waarborgen, zorgen de gecertificeerde adviseurs ervoor dat alle kennis, altijd up-to-date is en zij, u daarom altijd van dienst kunnen zijn.

Onze adviseurs beschikken over de titel Master of Financial Planning. Dit houdt in dat zij over ontzettend veel kennis beschikken aangaande alle financiële gebieden. Wilt u advies waarvan u zeker weet dat dit met de hoogste kwaliteit en de beste kennis tot stand is gekomen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Indfia B.V. is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Daarnaast beschikken zij over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).