Financieel advies kantoor
Locatie icoon

Hoofdkantoor

Vest 195, 3311 TV Dordrecht

Advies bij scheiden

Scheiden is een emotioneel proces. Afscheid nemen van je partner! En als er kinderen bij betrokken zijn wordt de situatie nog gecompliceerder. Uit elkaar gaan is dus geen makkelijke beslissing. U moet van alles gaan regelen. Maar waar moet u beginnen. Wie is uw helpende hand in deze situatie en wie is in staat om u zodanig te begeleiden dat niet alleen uw scheiding correct wordt afgehandeld, maar ook partijen in staat stelt om daarna weer door te gaan.

De echtscheidingsdeskundigen van Scheiden en Doorgaan hebben "allen" een opleiding genoten als echtscheidingsadviseur en hebben zich gespecialiseerd in echtscheidingsrecht, tevens zijn zij ook financieel planner. Het is deze combinatie die het verschil maakt tussen het regelen van een scheiding of het perfect inregelen van een scheiding en twee partijen die kunnen doorgaan. Zij staan u bij in het gehele scheidingsproces en bieden passende, concrete oplossingen. Van de vermogensverdeling en alimentatie tot de omgangsregeling voor de kinderen. Zij behandelen alle aspecten die bij uw scheiding komen kijken. Maar ook zullen zij u informeren hoe uw financiƫle situatie er uit kan zien na de scheiding, immers ook u moet doorgaan. Zij bieden u een totaal oplossing aan om er voor te zorgen dat u verder kunt leven.

Omdat scheiden een ingewikkeld proces is, hebben de adviseurs van Indfia besloten hier een apart bedrijf voor op te richten. Wilt u meer informatie over het bedrijf Scheiden & Doorgaan en over wat de adviseurs voor u kunnen betekenen? Klik dan hier.