Financieel advies kantoor
Locatie icoon

Hoofdkantoor

Vest 195, 3311 TV Dordrecht

Onze specialisten

Dennis Simon MFP CFP® RMFP FFP

Financieel Planner/ Echtscheidingsspecialist

  • d.simon@indfia.nl
  • 06 54 79 83 91

Dennis Simon is een echte professional. Hij heeft een zeer hoog analytisch vermogen en een prima inlevingsvermogen, hierdoor kan hij optimaal meedenken in elke situatie.

Vanuit 25 jaar ervaring spreekt en handelt hij met de nodige deskundigheid. Ervaring en het volgen van een permanente educatie in zijn vakgebieden (financiële planning en echtscheidingen) maken van hem een top professional.

Op het gebied van financiële planning onderscheidt hij zich van anderen. Zijn werkwijze is gebaseerd op het zogenoemde "persoonlijk betrokkenheid principe". Het geen inhoudt dat zijn werkwijze niet alleen over cijfers gaat, maar dat hij ook alles in het werk stelt om er voor te zorgen dat het goed gaat met zijn relaties.

Zijn zakelijke werkwijze is gebaseerd op het optimale resultaat. Dat u op financieel gebied het beste uit uw leven haalt, ziet hij als een uitdaging.

Rowdy Simon MFP CFP® RMFP FFP RFEA

Financieel Planner/ Echtscheidingsspecialist

  • r.simon@indfia.nl
  • 06 54 62 18 23

Rowdy Simon werkt sinds 1987 in de financiële sector. Hierdoor heeft hij ontzettend veel ervaring en deskundigheid opgebouwd.

Met zijn werk als financieel planner, waarin alle deelgebieden (hypotheken, verzekeringen, pensioen, etc.) aan de orde komen, kan hij u in elke situatie helpen. Zijn enorme toegevoegde waarde tref je niet alleen in de persoon, maar zeer zeker ook in de wijze van begeleiding. Aan alles wordt gedacht en daarmee worden processen eenvoudiger.

Zijn werkwijze is gebaseerd op het gezamenlijk in gaan van een proces. U geeft aan hoe u het wilt regelen en hij geeft aan wat er wel en niet kan. Uiteraard verzorgt hij daarnaast ook het gehele proces waarin alles voor u wordt geregeld.

Zijn grootste kracht is het onmogelijke, mogelijk maken. Immers als de ene deur sluit, worden andere deuren geopend.